Σχετικά με Εμάς

Η ιστορία

Η ιστορία μας αρχίζει το καλοκαίρι του 1925 όταν ο ιδρυτής της εταιρείας, αείμνηστος Κων/νος Ξ. Λήμνιος ξεκινούσε, πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι δεν είναι δημιουργήματα των περιστάσεων αλλά οι περιστάσεις δημιουργήματα των ανθρώπων. Ο Ξενοφών Κ. Λήμνιος και η Μαρία Δρακάκη-Λημνίου πήραν τη σκυτάλη και την παρέδωσαν 50 χρόνια μετά στην τρίτη γενιά, ταυτισμένη με το ήθος και το ύφος του ιδρυτή της. Σήμερα το “νέο αίμα” που την ανέλαβε από το 2000, οραματίζεται να γιορτάσει στο μέλλον τα 100 χρόνια της επιχείρησης, συνεχίζοντας να προσφέρει στους πελάτες της πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμες λύσεις με το ίδιο ήθος όπως πορεύτηκε τόσα χρόνια. Ελπίζουμε να παραδώσουμε στην 4η γενιά την ίδια παρακαταθήκη.
Αικατερίνη Ξ. Λημνίου – Γεώργιος Χ. Δημητριάδης”

1637320566669
About 2

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1925 ως εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της SKF. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει βέβαια και πολλές άλλες εταιρείες όπως BONFIGLIOLI, MEGADYNE, HABASIT, PERMATEX, LUBRICATION ENGINEERS, DORMER, FACOM, LOCTITE, FLEX, TENGTOOLS κλπ.
Με μόνιμο stock σε πάνω από 10.000 κωδικούς η εταιρεία ΛΗΜΝΙΟΣ προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.
Με στόχο την εξέλιξη του καταστήματος σε “one stop shop”, η εταιρεία μας εμπλουτίζει καθημερινά την γκάμα της με νέα πρωτοποριακά προϊόντα.
Σε συνεργασία με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, προσπαθεί να φέρει κοντά στους πελάτες της νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.